ThuisVeilig van HomeWizard & Interpolis

9 juni 2016
ThuisVeilig van HomeWizard & Interpolis
Achter de schermen is er hard gewerkt aan een nieuw concept van HomeWizard. In samenwerking met Interpolis introduceren wij vandaag: ThuisVeilig.

Met één pakket dat bestaat uit een nieuwe app, een nieuw basisstation en een rookmelder, watermelder en LED lamp, maken we smarthome met een focus op veiligheid van de leefomgeving toegankelijk voor iedereen.

Interpolis klanten die de komende tijd een woon- en inboedelverzekering afsluiten, kunnen het ThuisVeilig pakket gratis aanvragen. De bijbehorende ThuisVeilig app is in samenwerking met Interpolis ontwikkeld en maakt zowel de installatie als het gebruik enorm eenvoudig.

Wat betekent dit voor bestaande HomeWizard gebruikers? Je kunt ThuisVeilig het beste gepositioneerd zien náást de huidige HomeWizard. Gericht op nóg eenvoudiger gebruik en veiligheid in en om het huis. Voor complete huisautomatisering is HomeWizard nog steeds het aangewezen systeem. Voor de HomeWizard komen heel binnenkort ook de nieuwe 868MHz rookmelder en de LED lamp beschikbaar -die nu in het ThuisVeilig pakket zitten- met dezelfde functionaliteit in de HomeWizard app. Het ThuisVeilig pakket zelf is momenteel exclusief verkrijgbaar via Interpolis.

Bekijk de ThuisVeilig pagina
Share
Tweet
Forward
Het ThuisVeilig pakket
De alles in één oplossing voor het verbeteren van de veiligheid in en om het huis. Met de ThuisVeilig app sta je in contact met je huis. Wel zo makkelijk. Het ThuisVeilig pakket is de eerste ThuisMeester oplossing van Interpolis, om de veiligheid in huis te vergroten.
De nieuwe rookmelder, watermelder en LED lamp voeg je toe aan de app. Je krijgt een push notificatie als er rook of water wordt gedetecteerd. De lamp kun je dimmen en veranderen van kleurtemperatuur. Met timers kan de lamp ook automatisch aan en uit gezet worden, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.
Het basisstation, de Link, zorgt dat de sensoren verbonden blijven met de app. Alle sensoren maken gebruik van beveiligde 2-weg communicatie, zoals ook het geval is bij de 868MHz HomeWizard sensoren.
F.A.Q.
Voor al je vragen over ThuisVeilig en HomeWizardWaarom heeft HomeWizard het ThuisVeilig concept ontwikkeld ?
Onze visie is altijd geweest om smart home oplossingen toegankelijk te maken voor iedereen. Door de samenwerking met Interpolis zetten we hier een grote stap in. De toespitsing op veiligheid zorgt ervoor dat het systeem zéér gebruiksvriendelijk blijft en tegelijkertijd unieke en waardevolle functionaliteit biedt.Hoe moet ik kiezen tussen het ThuisVeilig pakket of de bestaande HomeWizard kits?
Het ThuisVeilig pakket is echt gericht op het creëren van een veiligere leefomgeving, met een app en producten die zo zijn ontworpen dat ze eenvoudig door iedereen gebruikt kunnen worden.
De HomeWizard kits zijn de ultieme oplossing voor smart home toepassingen en richten zich naast signalering en alarmering in huis ook nog meer op het bedienen en automatiseren van andere apparaten. Iedereen met behoefte aan krachtige oplossingen voor volledige huisautomatisering adviseren wij een HomeWizard.

Wordt ThuisVeilig verder ontwikkeld?
Interpolis doet in samenwerking met HomeWizard onderzoek naar ervaringen van gebruikers. Aan de hand hiervan kunnen verdere uitbreidingen gedaan worden, met een focus op producten die de veiligheid van de leefomgeving vergroten.

Kunnen er andere apparaten toegevoegd worden aan ThuisVeilig?
Alleen de rookmelder, watermelder en LED lamp kunnen worden toegevoegd. Er kunnen wel meerdere exemplaren hiervan aangesloten worden.

Wat gebeurt er nu met de bestaande HomeWizard (kits)?
Er blijft gewoon ondersteuning voor de bestaande HomeWizard. De nieuwe rookmelder, watermelder en LED lamp zijn ook (bijna) beschikbaar voor bestaande HomeWizard gebruikers en kunnen toegevoegd worden in de HomeWizard app. Er is dan dezelfde, zo niet meer, functionaliteit voor HomeWizard gebruikers. Voor toekomstige producten zal de afweging voor compatibiliteit met de verschillende systemen steeds opnieuw gemaakt worden.

Copyright © 2016 HomeWizard BV, All rights reserved.

Voor vragen, hulp en overige producten (ook van andere leveranciers) kunt u vanzelfsprekend bij Domotica Weert terecht.

Het is ook mogelijk een combinatie te maken van de Homewizard producten en producten van andere merken. Wij kunnen u daarbij helpen.